sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Sunnuntaita


Voe mahoton! Nyt sunnuntai aamuna ovikello soi. Mies meni avaamaan ja "tuntematon" nainen kysyi minua ja antoi miehelleni paketin. Ihmettelin ensin että onkohan se tuotu väärään osoitteeseen, mutta avattuani paketin tajusin :o) Voitin arvonnan Kotkottimen blogissa ja sain tämmöisen aivan ihanan palkinnon! En voi muuta kuin kiittää ja kumartaa. Tämä on kyllä niin minun näköinen kuin olla ja osaa!

Jos vaikka laittaisi tähän vähän kuulumisia. Elikkä masennus alkaa olemaan paremmalla suunnalla ja olen huomenna palaamassa töihin. Hieman jännittää, koska olen kuitenkin ollut yli 4 kuukautta kotona. Uskon kaiken kuitenkin menevän hyvin.

Eilen kävimme Vantaalla. Ensin mentiin Ikeaan ja sitten Myyrmäkeen Myyrmanniin. Ostoksia tehtiin jonkin verran, sain mm. tietokonepöydälle lampun, jotta näen päivittää blogiani :o) Ostosten jälkeen mentiin mieheni veljentyttären syntymäpäiville Martinlaaksoon. Kotiin tultiin vähän ennen klo 20.

Yö nukuttiin huonosti :o( Joku alakerran pojan kaveri tuli kaljapäissään huutelemaan tuohon pihalle. Yritti päästä sisälle. Yritin nätisti pyytää häntä poistumaan mutta sain kyllä sellaisen ryöpyn niskaani, etten enää kyllä viitsi sanoa mitään... Seuraavan kerran soitan suosiolla poliisit!

Tänään on kyllä todella upea ilma. Olemme tunnin kuluttua lähdössä hakemaan nuorempia lapsia Kouvolasta isältään. Sen jälkeen ajelemme Porvooseen rakkaan ystäväni ja hänen perheensä luokse kyläilemään sekä ruokailemaan.

Oikein mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita kaikille!

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Saitpa kivan palkinnon ja yllättävällä tavalla! ;)

Onnea mukaan työhön paluuseen! :)

Omppumato kirjoitti...

Tsemppiä töihin paluuseen!
Ihanan palkinnon voitit :).

kotkotin kirjoitti...

Mie kävin Helsinkissä Leimailumessuilla ja ajattelin laittaa postimaksun verran enemän voittoa! Ja niinpä menomatkalla tein pienen poikkeaman 7-tieltä !!! Yritin kovast tavata blogiasi, mitkä olisivat mieluisia!!!

Anonyymi kirjoitti...

kylläpä viestisi vaikuttaa hyväntuuliselta,taidat tosiaan olla voiton puolella..Onnea työhönpaluuseen,hyvin se menee :)

t.päivitäinen lukija ilman blogia