keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Lankaostoksia ja höpinää


Käytiin lauantaina teetee shopissa Porvoossa. Sieltä tarttui mukaan tämmöisiä ihanuuksia. Virkkauslangat on kaikki kirjavia. Yhdestä aloin jo virkkaamaan 50-vuotislahjaa, mutta en ole tällä viikolla voinut sitä jatkaa. Mulla meinaan niksahti jokin lihas niska-hartia-seudulla ja se on aiheuttanut ongelmia. Saikkua koko viikko ja sitten särkylääkkeitä jotka rentouttaa. Kun pahin särky on ohi, pitää alkaa venyttelemään. Koneellakaan ei passaa kauaa istua, sen verran tämä sattuu. Piti kuitenkin muutama rivi tulla kirjoittamaan. Sukkalangat (seiskaveikkaa lukuunottamatta) ovat uusia tuttavuuksia. Monien olen nähnyt neulovan näistä sukkia, ja päätin sitten minäkin kokeilla. Kunhan niska tulee kuntoon, sitten aloitan :o)
Perjantaina ollaan menossa häihin :o) Mua ja miestä pyydettiin todistamaan ja toki suostuttiin. Kunniatehtävä. Kamera pitää vaan ladata, yritetään ottaa monta kuvaa. Saadaan sitten hääparille teetetyä.
Häitä olis muitakin nyt viikonloppuna, mutta me emme saaneet sinne kutsua. Mieheni veljen tyttö on menossa lauantaina naimisiin. Toisaalta, en häntä edes tunne, niin ei ole niin väliksikään vaikkei kutsua saatu. Ihmeteltiin vaan, kun kuitenkin melkein kaikki muut sukulaiset olivat kutsun saaneet... Meitä on varmaan liian monta ;o)
Jaahas, taitaa riittää tällä erää tämä koneella istuminen, joten lähden tv:tä katselemaan. Hyviä vointeja kaikille ja oikein ihanaa kesäkuuta. Saattaa olla, ettei nyt kesällä tule kovin usein päivitettyä tätä blogia, mutta hengissä kuitenkin ollaan!

2 kommenttia:

Susikairan akka kirjoitti...

Nuo aloevera sukat on kyllä käytössä niiiiin ihanat, että:) Itse käytän unisukkina. Vanhuspuolella on ollut ihan sairaalassa osastollakin käytössä, eli kyllä ne ovat hyvät.

Paranemisia sinulle, toivottavasti menee pikaisesti ohi.

Kuin myös, oikein mukavaa ja lämmintä kesää teidän poppoolle:)

Omppumato kirjoitti...

Ihania lankoja olet ostanut, varsinkin nuo sukkalangat ovat oikein ihania!