keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Tilkkuja on syntynyt lisää. Lähetin nämä jo maanantaina, mutta vasta nyt sain kuvat kamerasta koneelle. Nämähän menivät sitten tänne. Lisää tilkkuja olen tehnyt, mutta niistä kuvia sitten myöhemmin.
Aloitin huivin tekemistä tyttärelleni, sitä olen nyt reilut 50cm saanut neulottua. Pikkuhiljaa se valmistuu.
Täällä on ollut paljon kaikenlaista. Minäkin sain tämän kaiken päälle flunssan. Nenä on ihan tukossa ja pää sekaisin. Vaan eteenpäin mennään.
Tänään lisääntyy lapsiluku yhdellä. Mieheni tytär tulee tänne meidän luokse. Perjantaina omat lapset lähtee isälleen ja tulee taas todella rauhallista. Syysloma on täällä meillä vain tämän viikon perjantai sekä ensi viikon maanantai.
Lankaostoksilla kävin eilen... ja lauantaina... Ihan kun mulla ei olis lankaa ennestäänkin... Pitää ottaa niistä ihan kuva, kunhan jaksan. On ainakin tekemistä...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta! Tilkkuja syntyy siis oikein urakalla. :) Taitaa olla taas hiljalleen kaimani oma itsensä,kun käsitöiden tekeminen tuntuu mukavalta.
Täällä kovasti jo Ida-Kaisa kyseli, että tuleeko S mukaan synttäreille? Kun vuosi sitten oli niin kivaa! Sanoin, ettei kummitätikään vielä tiedä millaisella porukalla ovat tulossa.
Mukavaa torstaita! Terkkuja koko poppoolle!

<3