perjantai 10. elokuuta 2012

Hip hei...

Hengissä ollaan... Vaikka oloni onkin taas huonontunut ja olen muutaman päivän saikulla. On ollut aika rankka kesä. Niin työn kuin oman elämäni puolesta. En jaksa alkaa kertomaan, tulee vaan taas huono olla. Mutta sen voin sanoa, että parisuhteessa kaikki on hyvin.

Innostuin lähtemään mukaan sukkasatoon. Täältä saat lisätietoa, jos sitä haluat. Katsotaan, saanko yhtään sukkaa valmiiksi, vaan se ei haittaa mitään. Kunhan on jotain, missä olla mukana, ja on kiva nähdä millaisia sukkia muut saavat aikaiseksi.

Mitään valmista en ole käsityörintamalla saanut aikaiseksi. Jotenkaan ei vaan ole huvittanut. Ja iltaisin olen ollut niin väsynyt, että olen torkkunut sohvalla. Mutta eiköhän tämä taas tästä.

Koulutkin alkaa ensi viikolla. Meillä nuorimmainenkin lähtee kouluun. Hieman on haikea mieli, vaan se kuuluu asiaan. Reppu ostettiin jo muutama viikko sitten ja penaalin osti kummit.

Ensi kerralla taas enemmän...

2 kommenttia:

TanjaV kirjoitti...

Kiva kuulla sinustakin, jos vaikka syksyn myötä helpottaisi nuo vastoinkäymisetkin. Sukkapuikot vaan käteen niin josko se siitä. Pitäisköhän munkin osallistua taas tuohon sukkasatoon, vaikka eka meinasin etten..

Maarit kirjoitti...

voimahali sinulle ystäväni