tiistai 13. marraskuuta 2012

Tilkkupeitto ja vähän muutakin

Tässä muutama valmistunut työ. Ensimmäinen on tilkkupeitto isoäidin neliöistä. Tädilleni annan tämän joululahjaksi, kun kerran sanoi että tämmönen olisi kiva... :) Tilkkuja 12x8 ja niiden koko on 15cm. Reunaan virkkasin pylväitä samalla tavalla kuin peitossakin (eli 3 pylvästä ja 1 ketjusilmukka).
 Facebookin vilkasta virkkausta -sivulla joku kyseli brikettipatalappujen ohjeen perään ja minä sen sinne linkitin. Samalla ajattelin itsekkin muutaman virkata, jos ei muuta niin pukinkonttiin :) Vasemmanpuoleiset ovat virkattu vihreästä, beigestä ja tummanharmaasta. Ja oikeanpuoleiset muuten samoista, mutta vihreän korvasin punaisella. Helppoja ja kivoja tehdä. Niin ja se ohjehan löytyy täältä.
Muuten ei täällä ole mitään ihmeellistä tapahtunut. Päivä kerrallaan menen eteenpäin. Huomenna työterveyslääkärille ja torstaina on sitten taas erikoislääkärin ja psykologin vuoro. Mitäpä sitä ei oman terveytensä vuoksi tekisi... Kunpa nyt löytyisi se oikea lääkitys ja tulisin kuntoon. Peukut pystyyn ja sormet ristiin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nättejä käsitöitä sinulla :) - tsemppiä ja voimia sinulle <3

Neulisti kirjoitti...

Toivottavasti lääkärit osaavat auttaa. Hieno peitto, on siinä ollut urakkaa!

Anneli kirjoitti...

Kiva kun löysit minut uudelleen :)
Ihana peitto ja kivoja patalappuja !

Meidän Perhe kirjoitti...

KIVAN NÄKÖISIÄ NUO PATALAPUT :) HYVÄÄ JATKOA SINULLE !

TanjaV kirjoitti...

Hieno tilkkutäkki, muutama lappu on siihen kulunut :)