keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vähän sitä sun tätä

Mun on pitänyt monta kertaa laittaa tänne tieto maaliskuun kulutetuista langoista, mutta se on vaan jostain syystä jäänyt. Elikkä 911 grammaa käytin itse, 476 grammaa annoin pois ja lisää ostin 1kg ja 700 grammaa... Eli ei sitten vähentynyt yhtään, päinvastoin...
Viime kuussa ostin taas lisää lankaa 1kg ja 200 grammaa ja kulumaan sain vain 254 grammaa. Ei hyvältä näytä. Vaan katsotaan miten toukokuussa käy.

Me juhlittiin vappua hyvin maltillisesti. Käytiin serkkuni 30 vuotis juhlissa, joissa vieraina oltiin vain minä, mieheni, kaksi lastani ja tyttäreni poikaystävä :) Pienellä porukalla siis juhlittiin. Syötiin tortilloja ja nautiskeltiin hyvästä seurasta. Jälkkärinä oli kinuskikakkua, nam.

Tänään olen koolannut lankoja :) Kunhan kuivuvat, laitan niistä kuvia. Nuorimmaiseni valitsi värit, ja minähän tein työtä käskettyä. Tiedä sitten, kuinka hyvin ne yhteen sopivat, mutta eiköhän ne käyttöön tule. Äsken imuroin 2 autoa ja pyyhin pölyt. Nyt kelpaa taas ajella :)  Kunhan ruoka on valmista, menen sohvalle jämäsukkien pariin.

Mukavaa vappua kaikille :)

Ei kommentteja: