sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Niin se jämäkuu loppui

Nämä tilkut ovat viimeinen jämätyöni. Näihin 16 tilkkuun sain uppoamaan lankaa 268 grammaa. Koko kuukauden langankulutukseni on 718 grammaa. 748 grammaa sain kuitenkin koko jämäkuun saldoksi. Ihan hyvin, en itselleni asettanut mitään tavoitetta. Olin todella tyytyväinen, kun sain miehelleni tehtyä peräti 4 jämäsukat :) Osaa hän ehti käyttääkkin, ennenkun nämä lämpimät ilmat alkoivat.


Sukat mulla on tällä hetkellä työn alla, itse koolatusta langasta. Niistä enemmän sitten, kun niiden väri näkyy paremmin.

Suvivirttä tuli eilen laulettua kummallakin kotimaisella kielellä. Aamulla käytiin nuorimmaisen kevätjuhlassa Kappelissa, kun torstai-iltana paloi varsinainen juhlapaikka. Se oli suuri menetys Loviisalaisille :( Kuviakin olisi raunioista, mutten viitsi niitä nyt tänne laittaa. Katsotaan, jos sitten myöhemmin tai ei ollenkaan. Iltapäivällä mentiin juhlimaan serkkuni ylioppilaaksi pääsyä. Ruokaa oli niin paljon, että saatiin tänään kutsu mennä rääppiäisiin. 

3 kommenttia:

Huopatossunen kirjoitti...

Menestyksekkäästi jämäilty :)

suvi kirjoitti...

ihania neliöitä!

TanjaV kirjoitti...

Tämmöset teemakuut on kivoja (vaikken siis tähän itse osallistunut), kun inspiroi vähän eri tavalla tekemään jotain mitä ei muuten viitsis/tulis mieleen.