tiistai 7. huhtikuuta 2009

Sairastelua

Sairaana edelleen. Olo on aivan järkyttävä. Kävin äsken lääkärissä ja kirjoitti mulle nenäsumutetta sekä duaktia. Kyllä mä varmaan niillä tulen paremmaksi, kun saan nenän pysymään auki.
Kauheasti en ole jaksanut kirjoitella tämän taudin takia. Käsitöitäkään ei ole pahemmin tullut tehtyä. Nuorimmaisen sukkaa neuloin, mutta ei se oikein edisty :o( Ehkä se siitä, kunhan ensin tulen terveeksi. Koko loppu viikon saan olla kotona toipumassa. Toivottavasti jaksan pääsiäisenä touhuta lasten kanssa edes jotain. Ettei mene vaan sängyssä pötköttelyksi. No peukut pystyyn vaan!
Nuorimmaisen vien kyllä huomenna hoitoon. Hänellä on ihan liikaa energiaa, en meinaa vauhdissa pysyä. Varsinkaan tässä kunnossa :o( No, pääsee hoitotädin kanssa touhuamaan, luultavasti askartelevat jotain pääsiäisaiheista.
Vanhin poikakin soitteli isänsä luota. On kuulemma kans kuumeessa. Kyllä tätä tautia nyt liikkuu oikein kunnolla. Toivottavasti pääsee torstaina tulemaan tänne meille, tosin kuumeisena ei kyllä jaksa oikein mitään tehdä.
Jaahas, nyt taitaa kupillinen teetä tehdä hyvää. Ainakin se helpottaa tätä kurkkua. Menenpä keittämään.

4 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Paranemisia sinulle sekä hyvää pääsiäistä sinulle sekä perheellesi :)

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista ja oikein hyvää pääsiäisviikkoa!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Liekö sama pöpö joka riehuu minunkin sisuksissani. Olo on tukkoinen kuin turusen pyssyllä. Päähän ei juuri muuta (lue: käsitöitä esimerkiksi) mahdu kuin limaa... Mutta luulenpa, että parempaan päin ollaan menossa, kun vain öisin on kurkku kipeä ja pahemmin yskittää... Paranemisiin, siis!

Tanlittan kirjoitti...

Moi! Paranemisia sulle!! Mua ei ole onneksi kyseinen tauti tänä vuonna vaivannut ollenkaan. Sinänsä aika ihme juttu. Mukavaa pääsiäistä koko poppoolle.