keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Kuulumisia piiiitkästä aikaa...

Hengissä ollaan, enkä ole blogiani unohtanut. Olen vaan ollut niin laiska mitään kirjoittelemaan.

Sairasteltu ollaan oikein urakalla. Nytkin ollaan nuorimmaisen kanssa kotona, hän kuumeessa ja mä kamalassa flunssassa. Luulin jo päässeeni siitä eroon ja olevani "terveiden kirjoissa" vaan en sitten ollutkaan :( Alkaa ahdistamaan tämä jatkuva sairastelu. Onneksi kesää kohti ollaan menossa ja silloin olen yleensä pysynyt terveenä.

Käsitöitä olen jotain saanut valmiiksi, kuvia mulla ei nyt ole. Tai siis on, mutten ole saanut niitä koneelle. Sain joululahjaksi uuden koneen, enkä ole viitsinyt laittaa kuvia tänne. Täytyy käydä tyhjentämässä kamera miehen koneelle, sitten saan kuvia näytille. Tosin nyt ihan viime aikoina en ole oikein mitään saanut aikaiseksi. Miehelleni mulla on sukat kesken, vaan en osaa koska saan ne valmiiksi.

Kevättä alkaa pikkuhiljaa olemaan rinnassa :) Mielikin virkistyy kun aurinko paistaa. Sain perjantaina uudet silmälasit sekä aurinkolasit voimakkuuksilla, joten näkee paremmin sekä aurinkoisessa, että pilvisessä ilmassa :) Tosin hieman piristystä kaipaan. Tuntuu taas mieli olevan maassa :( Vaan eiköhän tämä taas tästä.

Mutta nyt menen taas jatkamaan muita hommiani, ja lupaan palata tänne heti kun saan kuvat koneelle. Mukavaa kevättä kaikille :)

Ei kommentteja: