torstai 26. tammikuuta 2012

Sukkia, sukkia...

Jälleen sukat. Vanhin tyttäreni "tilasi" nämä. Varressa vaaleanvihreää nallea ja jalkaterässä kirsikkapuu nallea. Vain pienen pieni nöttönen jäi sitä. Punnittua ei tullut, vaan eipä sillä niin väliäkään...Itselleni aloitin sukat. Pakko tehdä itselleni muutamat, tuntuu, että kaikki mun villasukat on kadonneet. Tai sitten ne on tyttöjen kaapissa...

9 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Huh, sinullahan on täällä ollut ihan sukkatehtailu menossa! Minulla ei ole tuota kirsikkapuuta vielä, se on kyllä kaunis lanka!

Unknown kirjoitti...

Nätit sukat !
Kudo sinä Kirsi vaan sukkia, niitä näillä keleillä tarvitsee :D

Teppana kirjoitti...

Sukkia sukkia sukkia vaan, kannatan. Upeita. Kyllä ne sukat varmaan sieltä tyttöjen kaapeista löytyy, ainakin meillä.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Komiasti syntyy sukkia sulta; kyllä olis ihan kohtuullista palkita itseään vaikka kangaskaupoilla :D.

Nuo vihreäteräiset sukat pari postausta alempana ovat tosi ihanat!

Sullakin näyttää olevan Elegian blogipohja; käypäs päivittämässä se hänen sivuillaan - tämä vanha koodi ei toimi enää hyvin, vaan pohja jää pieneksi läntiksi ruudun keskelle (joissain selaimissa). Elegialla (ja Itkupillillä) on uudet koodit!

Matleena kirjoitti...

Kauniit on minustakin nämä kirsikkapuusukat!

Ei minulla muuten ollutkaan sinun spostiosoitetta enää, joten jos laitat mulle meiliä, niin saat vastauksena sitten. Minun spostiosoitehan löytyy blogista esittelun lopusta.

Unknown kirjoitti...

Katsopas Kirsi, minun tossut katgoriasta löydät linkin josta löytyy niiden tossujen tarkka ohje. Se on Varjoyrtin blogissa :)

Omppumato kirjoitti...

Ihanat sukat. Herkullisen väriset :).

jantta kirjoitti...

Kyllä nyt onkin ollu villasukat tarpeet. Meinas jo ajatuksetkin alkaa jäätymään päähän pakkasten takia, vaikka olikin pipo käytössä :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upeat sukat.