tiistai 22. tammikuuta 2013

Sainpas ne valmiiksi

Sain eilen valmiiksi nämä toiset lapaset. Malli sama, kuin edellisissä, mutta väreinä vaalean harmaa ja vaalean lila 7 veikka. Nyt työn alla harmaa-vihreät ja tällä samalla mallilla.
 Yritin ottaa toisenkin kuvan -vähän lähempää- että näkyisi tuo kuvio. Hieman huonosti näkyy, vaan ei mahda minkään. Nätit nämä kuitenkin ovat ja käyttäjä vaikutti tyytyväiseltä :) Ja sehän on tässä pääasia.
Meillä oli hyvin tapahtumarikas eilinen ilta. Klo 17 soitin pojalle, että pitää tulla kotiin. Häneltä loppui akku. Yleensä hän on tullut kotiin, kun akku loppuu ja mä odotinkin sellaiset puolisen tuntia. Kun mitään ei kuulunut, eikä näkynyt, lähdin etsimään. 3 tuntia me häntä ja hänen kaveriaan etsittiin, ehdin jo tehdä katoamisilmoituksen, kun toisen pojan isäpuoli löysi pojat KAUPUNGILTA!!! Luojan kiitos, että kaikki on kunnossa, mutta kotiarestia napsahti ja pitkään. En saanut yöllä nukuttua ja töissäkin tein vain perustyöt, en mitään muuta ylimääräistä. Vieläkin on levoton olo, vaan eiköhän tämä tästä, joskus...

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Kivat ja lämpöiset lapaset.
voi kamalaa, voin kuvitella miten sydämesi hypähti kurkkuun. Onneksi kaikki päättyi onnellisesti !