sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Vähän jotain...

Muutaman tilkun olen taas saanut virkattua, tai on näitä tässä jo 28 kpl. Lankaa sain kulutettua peräti 424 grammaa. Osa tilkuista vähän paksumpia, vaaleanpunaisissa lanka kaksinkerroin. Varmaan tänään alan sommittelemaan kahta sohvanpäällys peittoa. Saattaa olla, että ihan lähipäivinä saatte sitten niistä kuvia.
 Tässä on kuva keskeneräisistä lapasista. Ajattelin, että väriyhdistelmä olisi kiva, mutta en sitten itse tykännyt. Ja kun väriyhdistelmä ei nappaa, ei nappaa myöskään neulominen... Vanhin tyttäreni nämä jo omi itselleen, joten parempi kai saada nämä jossain vaiheessa valmiiksi.
 Meillä ei omaa kissaa ole, mutta vanhin tyttäreni tuo aina välillä meidän "lapsenlapsen" tänne kylään :) Tässä kuva viime viikolta, kun yritettiin lakanoita vaihtaa, eikä Touhu ollut siitä moksiskaan :) Ihana noin vuoden ikäinen kollikissa.
Mitään muuta ihmeempää täällä ei ole tapahtunut. Mulla kurkku kipeä ja vähän nuhaa. Luultavasti jää tähän, ettei tule pahempi tauti. Muut alkaa myös olemaan terveitä. Mutta nyt ruuan laittoon :)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Minusta nuo tulevat lapaset on oikein herkut. Tykkään kovasti, ihanan loistavat värit :)

TanjaV kirjoitti...

Tiedän tuon tunteen kun joku alkaa tökkimään niin se sitten kans tökkii :) Ihana kissa!