tiistai 19. maaliskuuta 2013

Köh köh

Vähän väliaikatietoja... Kuumeessa olen ja kävin tänään lääkärissä. En päässyt työterveyteen, joten jouduin menemään tk:hon. Kävin ihan ensin labrassa ja sitten lääkärillä. Lääkäri ihmetteli tulehdusarvoja, kyseli ja kuunteli keuhkot. Päätti kuitenkin lähettää mut röntgeniin. Ja siellä sitten selvisi syy tähän mun olooni: keuhkokuume. Nyt sitten sain sellaisen lääkekuurin, jota otetaan 3 kertaa päivässä ja saikkuakin sain 1.4 asti. Pakko myöntää, että tk:sta sain parempaa palvelua kuin työterveydestä.
Rippijuhlat meni hyvin, ihmeen hyvin jaksoin, vaikka iltaa kohti oloni huononikin. Eilen olin kyllä ihan normaalisti töissä... Mikä oli suuri virhe...
Nyt sitten yritän levätä ja parannella itseäni. Mihinkään en vähään aikaan liiku, tiiviisti vietän aikaa sohvalla. Ja kunhan jaksan, niin yritän saada jotain käsitöitäkin tehtyä.
Mukavaa tiistai päivää kaikille.

7 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Keuhkokuume on todella inhottava tauti, nyt keskityt lepäämiseen ja huilaamiseen. Parane pian! :)

Unknown kirjoitti...

No onneksi kävit lääkärissä. Nyt olet varovainen, lepäät ja parantelet itsesi rauhassa. Keuhkokuumeen kanssa ei voi leikkiä.
Jaksamista ♥

Huopatossunen kirjoitti...

Pikaista paranemista :) Muista levätä ja touhuta voimiesi, ei halujesi mukaan ;)

Zelda kirjoitti...

Tuon saman vuosi sitten läpikäyneenä: Lepää ihan suosiolla ja hoida itsesi kuntoon.

Unknown kirjoitti...

Voi ei.... :(
Kyllä lääkekuuri pitäisi jo alkaa vaikuttaa !!

Kristiina kirjoitti...

Voi kurjuus, keuhkokuume on ikävä tauti. Toivottavasti voit jo paremmin. Tule kurkistamaan mun blogiin, siellä on sinulle jotain =)

Rentukka kirjoitti...

Kurjaa että tauti noi pitkittyi, mutta toivottavasti voit jo paremmin kun sait oikeat lääkkeet!