lauantai 4. toukokuuta 2013

Yksi pari uunista ulos...

Sainpas sukat valmiiksi :) Jämiä käytin näihinkin ja sain niitä peräti 113 grammaa kulumaan. Turkoosia 7 veikkaa jäi jäljelle 15 grammaa ja sinistä kotikulta sukkalankaa 8 grammaa. Sukkia en taida viitsiä niistä enää tehdä, joten eiköhän ne tilkkuihin mene. Niin ja nämä ovat kokoa 42, eli miehelleni sopivat.
 Kahden kerän verran koolasin lankaa, ja vain toisesta sain napattua kuvan. Se ensimmäinen kerä lähti heti uuteen osoitteeseen :) Tämä on kyllä koukuttavaa puuhaa, tekis mieli koolailla koko ajan. Vaan värit on melkein loppu ja lankaakin pitäisi lisää ostaa. No, tilipäivänä sitten.

4 kommenttia:

Huopatossunen kirjoitti...

Hienosti näyttää koolaus onnistuneen :)

satunNainen Paula kirjoitti...

Tekisi mieleni joskus kokeilla muutakin kuin kasviväreillä värjäilyä, niin upeita väripareja olen nähnyt näillä teollisilla syntyneen. Vaan pahoin pelkään jääväni niin pahasti koukkuun, että se tietäisi vain lankavaraston kavamista entisestään... Toistaiseksi olen siis järkisyihin vedoten pitänyt itseni kurissa... ;o)

Siskohanne kirjoitti...

Oletpa koolannut kaunista lankaa, se tuo värjäyshomma vie kyllä mukanaan, kun sen kerran aloittaa!

suvi kirjoitti...

ihania lankoja,ihania sukkia,ihania lapasia <3 ihanaa,ku joku osaa ja ehtii :) minä en osaa enkä ehdi,tyttäret osaa kutoa lapasia ja sukkia ja hävettää,ku minä en ..
Annitannin blogista eksyin blogiisi ;)