perjantai 19. heinäkuuta 2013

Käsitöitä ja vähän muutakin

Olen tässä lomaillut 2 viikkoa, vaikka ei tämä ole lomalta tuntunut... Jotain käsityörintamalla on tapahtunut. Virkkasin tädilleni tämmöisen pöytäliinan, kun pitkästä aikaa lähdin hänen luokseen vierailulle. Tätini asuu Tampereen kupeessa, joten kovin usein ei nähdä. Ilahtui tästä liinasta kovasti. Punnita unohdin, mutta halkaisijaksi ennätin mitata 29 cm.
Tilkkuja olen myös jonkin verran virkannut. Tässä näitä 589 gramman edestä. Lisää tulee koko ajan, on langan tuhoamiskausi meneillään.
Tampereella ollessani, tätini kertoi saaneensa bambulangasta neulotun tiskirätin. Minäkin päätin sitten kokeilla, mutta virkattuna. Tähän sain lankaa kulumaan 21 grammaa ja mallin nappasin patalappuja a'la carte -kirjasta. Katsotaan, miten tämä käytössä toimii.
Vielä kuva Touhusta. Eilen illalla kuvasin kännykällä, kun hän oli sotkeutunut lankoihini... Vaan en sitä kuvaa ole koneelle saanut, joten saatte tämmöisen tavallisemman kuvan. Tänä aamuna kuvattu, eli aikasta tuore.
Olemme mieheni kanssa pähkäilleet kovasti asioita ja olemme nyt päättäneet pistää talon myyntiin :( Ei kivaa, mutta parempi niin, kuin olla korviaan myöten veloissa ja kusessa... Nytkin ollaan äidille velkaa, sekä myöskin pankille. Katsotaan nyt, että miten asiat edistyy. Niistä sitten lisää, kun on jotain kerrottavaa.

Niin sitten piti vielä kertoa, että olen aloittanut uuden harrastuksen: postcrossingin. On todella mukavaa saada muutakin postia ku laskuja. Kirjeitä kirjoitan edelleen, mutta on ollut jotenkin vaikeaa saada ajatuksia paperille. Kun ajatukset on niin kovin solmussa. Mutta kaikki selviää aikanaan ja ehkä se aurinko joskus paistaa risukasaankin...

6 kommenttia:

Huopatossunen kirjoitti...

Oi kuinka Touhu on söpö <3

Postcrossing on kiva harrastus. Poikani harrastivat sitä jonkin aikaa, mutta ovat kai vähän kyllästyneet.

Toivon että saatte talon myytyä hyvään hintaan ja löydätte hyvän uuden kodin. Tsemppiä :)

Anna Luomajärvi kirjoitti...

Ihana pitsiliina!! <33

Unknown kirjoitti...

Kaunis tuo liina, oikea pitsitähti :)
Mukavaa viikonloppua Kirsi ♥

TanjaV kirjoitti...

Jaksamisia pohdintojen ja muutosten keskellä!
Kaunis pitsiliina ja tiskirättikin näyttää varsin toimivalta. Liian reikäisistä en tykkää.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kaunis liina :)

Jokke kirjoitti...

Oi kuin kaunis kisu!