perjantai 23. elokuuta 2013

Jotain pientä...

Hiljaista on ollut, en kuitenkaan ole hylännyt teitä :) Rankkaa on... Yritän kuitenkin pitää positiivista ajattelua yllä... Ollaan siis miehen kanssa edelleen yhdessä, vaikka eri osoitteissa asutaankin. Ei ollenkaan mun mieleen... Mies ei edelleenkään tiedä, mitä hän haluaa, paitsi aikaa. Ja sitä mun on nyt yritettävä hänelle antaa...

Sain jo noin kuukausi sitten arvontavoiton Suden silmukoista. Kuvasin kyllä heti, mutta en ole kuvia saanut koneelle. Nyt päätin sitten esitellä teille Vesan. Poikani ilahtui ikihyviksi tästä upeasta apina -pojasta. Joten kiitokset Sude sulle, jos täällä blogissani joskus käyt katselemassa.


Tässä Vesa vielä puussa, tutuissa maisemissa. Eikös ne apinat tykkää puissa kiipeillä?!


Oli pakko kuvata muutama ilta sitten parvekkeelta sateenkaarta. Oli se kyllä upea. Voi kun mulle löytyisi sateenkaaren päästä jotain kivaa. Piristystä meinaan kaipaan...


Ja eilen illalla poikani pyysi mua kuvaamaan kaunista taivasta. Ihan kivat värit, vaikka ei tää mun kamera mikään hyvä ole. Parvekkeelta saa silti ihan kivoja kuvia napsittua.


Muutaman tämmöisen olen saanut valmiiksi. Itseasiassa 2 vaaleanpunaista. 44 grammaa meni lankaa. Mitään muuta käsityötä en ole saanut tehtyä, ei vaan jotenkaan huvita. Oon niin maassa, ettei oikeastaan edes elämä huvita... Vaan siksipä olen tänään menossa lääkäriin, hakemaan apua ennenkun tilanne menee liian pahaksi.


Lopuksi vielä kuva Touhusta. Mielipaikasta, keittiönpöydän päältä... Vaikka pöydällä ei saakkaan olla.


4 kommenttia:

Milli* kirjoitti...

Olet sinä fiksu ihminen, hyvä kun menet lääkäriin ennenkuin tilanne pahenee. Tsemppiä.

Vesa apina on aivan ihana =) Voi kun osaisi itsekin tehdä tuommoisen otuksen =)

Sohvaneulomo kirjoitti...

Ei voi muuta kuin toivoa sinulle oikein paljon voimia vaikeaan tilanteeseen. Toivottavasti lääkärireissulta löytyy jotakin apua! Yritä myös pakottaa itsesi vaikka joka ilta miettimään muutama hyvä asia siitä päivästä, koska kyllä sitä hyvääkin aina löytyy, vaikkei aina siltä tunnu. Virtuaalihalaus!

suvi kirjoitti...

voimia ja halauksia sinulle <3 toivottavasti saat apua masennukseen..

TanjaV kirjoitti...

Voimia <3