maanantai 27. helmikuuta 2012

Sukkatehdas jälleen käynnissä

Kamera on vihdoinkin palautunut oikealle omistajalle ja sain siirrettyä kuvat koneelle. Hieman on ollut yksipuolista tämä minun käsitöitteni tekeminen, vaan pääasia, että näille on tarvetta. Nämä tein itselleni. Lankana nalle ja jalkaterän lanka taisi olla nimeltään kukkakimppu tai jotain sinne päin. Koko n. 40.Nämä sukat tein tädilleni ystävänpäivä lahjaksi, varressa nallea ja jalkaterässä regia fjold color. Koko n.40.Nämä seuraavat ovat minulle itselleni. Varressa nallea ja jalkaterässä regia fjold color. Koko n. 40.
Tyttäreni valitsi langan ja näki novitan lehdessä apina sukat. Hän ihastui malliin tosi kovasti ja halusi itselleen siitä sukat. Minä sitten yhdistin kaksi kärpästä ja sain nämä seuraavat sukat aikaiseksi. Ohje oli lasten sukkiin, vaan muokkasin sen omaan tarkoitukseeni sopivaksi. Varressa 64 silmukkaa ja kun kirjoneule on tehty, vähensin joka puikolta 2 silmukkaa. Lankana uusi 7veljestä. Koko n. 39.
Mieheni tytär halusi juuri näistä langoista sukat, joten minähän tein :) Lankana novitan ilona ja koko n. 40.
Ja apinasukat jatkuu, eikä loppua näy... Nuorin tyttäreni halusi itselleen myös apinasukat. Värin sain valita itse, lankana siis 7veljestä. Koko jälleen n. 40.
Ja viimeisenä apinasukat, jotka lähtevät Puolaan lämmittämään tyttäreni isäntäperheen tyttären jalkoja :) Hän ihastui villasukkiin ja minä sitten ajattelin hänelle sellaiset neuloa. Lankana 7veljestä ja koko siinä 37. Toivottavasti ilahduttavat häntä :)

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Now I get those monkey socks! I could never make those.