keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Keltainen toukokuu

Heipä hei ja toukokuinen tervehdys! Kävin pihalla kuvaamassa valmiiksi saamani sukat ja samalla otin muutaman muunkin kuvan :)
 Ei ole sukkien kutominen kauheasti huvittanut, mutta nyt päätin tehdä nämä apinasukat loppuun. Painoa näille kertyi 140 grammaa ja lankana oli tuttu 7-veikka. Tädilleni nämä tein ja hän jo ne sai mukaansa :)
 Tässä vielä osa eilen pilkkomistani puista. Niitä vielä riittää... Varmaan riittää seuraavaksikin talveksi :) Vaan eipähän tarvitse palella. Selkä vaan oikuttelee nyt oikein urakalla, kohta menen lääkäriin. Kun edes saisi jotain kunnollista särkylääkettä, että pystyisi töihin mennä. Puutkin saa nyt odottaa :/ Mutta katsotaan mitä lääkäri sanoo.


3 kommenttia:

eikku kirjoitti...

Sukat on kauniit! Ja komea on tuo puukasa, jonka olet saanut pilkottua!

TanjaV kirjoitti...

Tuo apina kuvio on edelleen hieno. :) Kyllä siinä aika paljon hommaa on ollu ja siten kun noista puista pääsee, niin oottaakin jo seuraava..

Bloggerin lukuluettole jotenkin oikuttelee kun ei jostain syystä näy sinun päivitykset siellä vaikka kyllä pitäs, lukijahan kuitenkin blogissasi oon.. Toivottavasti korjaantuu pian.

Niin ja ole hyvä vaan pif-yllätyksestä! Tosi mukava että tykkäät, sinua ajatellen tehty :)

Niin ja se vielä, että jos uskallat poistaa nuo sanavahvistukset kommenteista, niin olisi kiva :) Helpommin onnistuu kommentoiminen, kun ei tarvi kauaa sihdata, että mitähän kirjaimia nuo nyt on. Minulla on ollu jo jonkin aikaa ne pois, eikä yhtään roskaposti kommenttia ole tullut.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Aivan ihanat sukat!!