torstai 31. toukokuuta 2012

Perhonen lentää liihottaa...

Olen mä jotain saanut valmiiksikin, nimittäin perhosia ja pannulappuja. Jämälankoja olen yrittänyt tuhlata oikein urakalla. Perhoset on tehty nallen jämistä. Niitä sain kulumaan peräti 81 grammaa. Tuntosarvet ja kroppa on myös lankaa. Ohjeen löysin täältä.
 Pannulappuja ei voi koskaan liikaa, eihän? No tästä satsista menee suurin osa lahjaksi pojan hoitotädeille. Annan ne tänään, kun mennään päättäjäisiin. Mulla ei lomaa tänä kesänä olekkaan, kun vaihdoin työpaikkaa. Vaan ensi kesänä sitten.

5 kommenttia:

TanjaV kirjoitti...

Ihania perhosia!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva jos ohjeesta oli iloa! Kauniita patalappuja ja muutakin täällä blogissasi, en ole täällä ennen käynytkään :) Terveisin Teija

RyytimaanMinna kirjoitti...

Ihania töitä! Patalappuja ei tosiaan voi koskaan olla liikaa, ne ovat mainioita tuparilahjoja, arvontavoittoja lasten koulujuttuihin ja kiva niitä on itselläkin olla niin että voi mielialan mukaan vaihdella.

Kirjoittelit tuolla jämäkuussa, että et kuulu ravelryyn... suosittelen liittymistä, se on täysin ilmainen ja sieltä löytyy todella paljon toinen toistaan upeampia ohjeita. Suosittelen <3

Ronja kirjoitti...

Ihania nuo perhoset :) mukavaa kesää koko teidän perheelle !

Anneli kirjoitti...

Mahtavan nättejä perhosia . Ja patalappuja aina tarvitaan :)
Mukavaa ja aurinkoista Juhannusta Sinullekin !