lauantai 29. joulukuuta 2012

Vuoden viimeinen postaus

Tässä taas vähän valmistuneita käsitöitä. Ensimmäiseksi vävypojan lapaset. Hän valitsi itse värin ja minähän tein :)
 Toisena joululahjaksi tekemäni tilkkupeitto. Tein näitä peräti 2 kpl, enkä ole nyt ihan varma olenko sen ensimmäisen täällä jo esitellyt. Jos en, niin esittelen sen joku toinen päivä.
 Innostuin kokeilemaan värjäämistä elintarvikeväreillä. Ihan kaupasta ostin nestemäistä ja saamallani ohjeella tein kokeita. Pakko oli heti siitä jotain tehdä, joten tein lapaset tyttärelleni :)
Joulu ei mennyt kovin hyvin :( En jaksa alkaa sen enempää kertomaan. Maanantaina menen taas töihin, yritän sitä puolta päivää, mitä viimekin keväänä.
Tänään on aika haikea päivä. Vanhin tyttäreni muuttaa omaan kotiin, yhteen poikaystävänsä kanssa. Meillä siis vähenee asukkaat kahdella. Yksi huone jää tyhjäksi, vaan ei pitkäksi aikaa. Luultavasti nuorimmainen saa siitä itselleen oman huoneen.
Mutta nyt tarttee mennä auttamaan tytärtä, huutelee jo yläkerrasta.


Oikein ihanaa ja käsityörikasta vuotta 2013!


4 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

Ihanaa, kun viimein pääsitte käymään. Ida-Kaisa oli aivan tohkeissaan ja luki Adalle Sister-lehden iltasaduksi. Suklaat on syöty, ihme kyllä antoi niitä Adallekin.
Mä toivottelen ERITTÄIN PALJON PAREMPAA TULEVAA VUOTTA!!!

Anonyymi kirjoitti...

Rohkean värin on vävypoika valinnut - hienot lapaset. Onneksi joulu on takana ja kohta kevätaurinko jo lämmittää mieltä. t. Eija

Päivikki kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!

Tuo peitto on hieno, mie olen kateellinen, koksa omassa peitonalussani on vain muutama pala eikä se edisty minnekään.

Anneli kirjoitti...

Kauniita lapasia ja nätti on tuo peittokin.
Parempaa alkanutta vuotta sinulle !