keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Huh huh

Punnitsin muuten tänään kaikki sukkalankani ja niitä on 4kg 269g. Ja tämän kuluneen kuukauden aikana olen neulonut 327g edestä lankaa, eli kuun alussa mulla oli 4kg 596g lankaa... Ihan mukavasti... Muita lankoja en viitsinyt punnita, kun kuitenkin tulee noita sukkia enimmäkseen neulottua. Mies kyllä ehdotti, että punnitsisin kaikki, mut ei mua huvita. Nyt ajattelin aloittaa sukat miehelleni, vaikka hän sanookin ettei enempää tarvitse. Mutta kun ostin juuri sen langan miehen sukkia varten, niin en voi niistä mitään muutakaan tehdä :o) Teen vaikka salaa, ja sujautan ne sukkalaatikkoon :D Siinä on sitten ihmettelemistä, että mistäs ne on ilmestyneet.

Poskionteloissa ja keuhkoissa mulla on tulehdus. Sain eilen kunnon lääkkeet, odottelen vaan että ne alkaa auttamaan. Aikamoinen kuuri se on, kun pitää maitohappobakteerien tai gefilusmehun kanssa ne ottaa... Kieltämättä mun maha reagoi siihen aika vahvasti. Luultavasti saan taas hiivatulehduksen ja on lääkkeet haettava. Ei kivaa!

Nuorimmainenkin tuli kipeäksi. Kuume nousi eilen illalla. On se vaan kumma, että vaikka nuo pienet on kipeinä, niin energiaa tuntuu kuitenkin riittävän riehumiseen... Mä kun saan viimeisillä voimilla yrittää tehdä jotain täällä kotona. No, blogia oon innokkaasti päivittänyt... Mikä lie kausi taas meneillään. Kun vaan saisin lisää käsitöitä valmiiksi ja niistä sitten kuvia tänne, niin hyvä tulee :o)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Kurjaa ettei töihin paluu onnistunutkaan ihan kuten odotit. :( Mutta sairastelulle ei voi mitään.Ja nyt sitten parantelette pikku miehen kanssa itseänne.Jaksuja!!!
Meillä Ada yskii ja mulla on nenä tukossa.Joten eipä taida kauaa mennä kun ollaan täälläkin TAAS kipeinä.
Juu,nyt on meidän joulukortit väännetty,muutama (siis tusina) vielä kuvaamatta.Ja muutamat virkatut kännypussukat pitäis kans kuvata.Mutta....Mukamas kiirusta pitänyt.No,psykologilta toiselle....Niin ei aika käy pitkäksi.
TERKKUJA!!!Myös anopillesi =D

http://kikka-74.vuodatus.net/

Susikairan akka kirjoitti...

Tuo hiiva on p****leellinen riesa, vielä muutenkin tukkoisen ja huonon olon päälle. Mie pyydän aina valmiiksi lääkäriltä siihenkin reseptin antibioottien lisäksi.

Oikein paljon paranemistoivotuksia lähettelen teille=)

Kirsi74 kirjoitti...

Kiitos kiitos, kyllä tämä varmasti tästä. Meillä onkin täällä kaksi muutakin potilasta, nuorimmaiset ovat kumpikin kuumeessa :o( Ei kivaa!

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista teille....taas ihana auringopaiste ulkona tänä aamuna ja vaikka aamusella oli - 4 pakkasta niin todennäköisesti menee plussan puolelle päivän mittaan ja paljon on aurinko sulatellut lumikasoja joka puolella :).

Anonyymi kirjoitti...

tunnusta pukkais:)

Anonyymi kirjoitti...

Myös minun blogissani olisi sinulle tunnustus :)