sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Sairastelua

Nyt on sitten muukin perhe sairastunut flunssaan. Nuorimmaisella on yli 38 kuumetta, vanhimmaisen ääni on ihan poissa, yskii ja niistää ja mies yskii ja räkii. Höh. No, saan sitten olla alkuviikon nuorimmaisen kanssa kotona. Huomenna aamulla on vaan soitettava lääkärille aika. Toivottavasti aikoja vaan saa. Kun yleensä on niin, että ajat on menneet kun pääsee läpi :o( Peukut vaan pystyyn.

Käytiin eilen miehen kanssa Helsingissä kevätmessuilla. Kyllä oli porukkaa... Hyvä kun sisälle mahtui. Tosi paljon oli näytteille asettajia. Ihania kukkia ja asetelmia. Jopa suihkulähde oli sinne sisälle rakennettu ja lammikko :o) Kannatti mennä. Varmasti mennään uudestaan joskus. Jos ei kevätmessuille, niin joillekkin muille messuille.

Tänään oli tarkoitus mennä kylään katsomaan vauvaa, mutta heille oli tullut vatsatautia, eikä mekään kyllä oltaisi tämän flunssan kanssa voitu sinne mennä. Siirrettiin kyläily hamaan tulevaisuuteen. Äidille menen kyllä käymään, mutta jätetään nuorimmainen vanhimmaisen kanssa kotiin potemaan tautia elokuvan ääreen. Saadaan rauhassa kahvitella.

Uusia käsitöitä en ole saanut valmiiksi. Perhos-pöytäliinaa olen kyllä kovasti virkannut, mutta en ole siinä kauheasti edistynyt. Nuorimmaisen villasukat on myös kesken. Ehkä tässä alkuviikolla saisin jotain näkyvää aikaiseksi, kun kerran saadaan olla kotona. Mutta niistä sitten myöhemmin.

1 kommentti:

Kirsi Nousiainen kirjoitti...

Heip!
Täälläkin flunssaa uudestaan,mulla.Ja kummitytöltäsi löytyi perjantaina täitä.Nyt on koko poppoon päät käsitelty,kun Adakin saapui kotiin.
Paranemista!
Kuulostellaan!
T:Kirsi