torstai 7. toukokuuta 2009

Aurinkoista toukokuuta

Tässä on taas mennyt aikaa, kun olen tänne viimeksi mitään kirjoittanut. On ollut kiireitä niin ja olen taas ollut kipeänä. Tai olen edelleen.. Tänään vasta menin lääkäriin, kun esimies ilmoitti etten saisi olla poissa... Lääkäri oli oikein vihainen, kun en ole aijemmin mennyt lääkäriin... Toisaalta haluan tulla nopeasti terveeksi, mutta toisaalta haluan myös säilyttää työpaikkani. Teen sitten miten tahansa, on sillä omat hyvät sekä huonot puolensa.

Vappu meni hyvin. Flamingo hotelli, sekä myöskin kylpylä olivat ihania. Tuli nautittua reissusta oikein olan takaa :o) Harmi vaan, että olimme siellä vain yhden yön. Kauemmin oltaisiin kyllä viihdytty, kuten varmasti muukin porukka. Käytiin kaupoissa shoppailemassa, sitten mentiin syömään italialaiseen ravintolaan ja sen jälkeen osa porukasta meni hohtokeilailemaan :o) Hauskaa oli! Otetaan varmasti uudestaan!

Käsitöitä en ole jaksanut tehdä, tai no, aloitin pyöreän pöytäliinan virkkaamista. Päätin opetella muutakin kuin ruutuvirkkausta :o) Ihan hyvältä näyttää, aloittelijan tekemäksi. Mutta kuvia siitä sitten kun se on valmis.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista toipumista! Muista, että olet se tärkein, sanoo pomot mitä tahansa! Ymmärrän kyllä huolesi, mutta puolikuntoisena ei kukaan jaksa pidemmän päälle! Haleja ja hyvää toukokuun jatkoa!