sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Huli ja Vili


Lupasin Mistyj:lle laittaa kuvia marsuistamme Hulista ja Vilistä. Nämä kaksi ovat veljekset ja ihan samasta poikueesta. Tuo pörröisempi on Huli ja sileämpi Vili. He ovat olleet luonamme reilun vuoden. Harmittaa vaan asua kerrostalossa, emme saa heitä vietyä niin helposti ulos :o( Tykkään kovasti elämistä, mutta tällä hetkellä meillä ei ole mahdollisuutta ottaa muita lemmikkejä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oih ja voih....aivan ihanan lutuisia! Anna iiiisot silitykset ja hellät rapsutukset molemmille!
Ovat kyllä suloisia!

Susikairan akka kirjoitti...

=D Kylläpäs onkin hauskannäköisiä otuksia ja nuo nimet =)=)=) Jos siitä ei olisi kauheasti vaivaa sinulle, niin tahtoisin kyllä kovasti ne ohjeet siihen köynnöskehikkoon. Esittelin Ukolle tuota teidän kehikkoa ja kysyin, että jos meillä olisi ohjeet niin osaisimmekohan??? Ukko oli sitä mieltä, että saattaisimme osata:)

Ronja / Suvi kirjoitti...

Oikein aurinkoista sunnuntaita teille :)

Tanjuska kirjoitti...

Ihanan suloisia karvapalloja =), rapsutuksia heille.Jos viitsit laittaa tulemaan sen kehikon ohjeen niin olisin kiitollinen. Laita viestiä mukaan mitä tahdot vaihdossa? Mulla ois leimakuvia kauhee kasa joista osasta voisin luopua, tai jos tarvitset atc-korttimateriaalia niin sitäkin löytyy. Muistat varmaan osoitteeni vielä? Se on se sama vanha..=)

Susikairan akka kirjoitti...

Kiitos Kirsi=) Ohjeet tulivat perille!

Tanlittan kirjoitti...

Kurkkaa blogiini, siellä on sulle jotakin :D

Leena kirjoitti...

Meillä ei ole karvaista kotieläintä, mutta meillä on "UNSKI".