tiistai 16. kesäkuuta 2009

Heipä hei!

Kuulumisia ajattelin kirjoitella, ainakin muutaman rivin verran.

Töissä riittää kiireitä. Niin moni on sairaslomalla sekä kesälomalla. Mulla alkaa loma maanantaina, eli enää kaksi kokonaista työpäivää on jäljellä. Ihanaa, odotan lomaa innokkaana. Saa vihdoinkin nukkua! Univelkaa ehtinyt kertymään monta tuntia. Kun en osaa nukkua kun lapset katsoo illalla myöhään elokuvia ja kolistelee... Eilenkin nukahdin vasta lähempänä puoltayötä.

Olkapää on edelleen huonossa hapessa. Ei toimi käsi kunnolla, silti on vaan pakko yrittää pärjätä. Enköhän mä nämä kaksi työpäivää jotenkin kitkuta... Toivon ainakin niin.

Mies ollut yhden yön tien päällä, näyttää vähän siltä, että toinenkin yö menee tien päällä. Harmi! Nukun paremmin mieheni vieressä kun yksin. Vaan kaikkeen on pakko tottua. Kun ei voi asiaan millään tavalla vaikuttaa. Onneksi miehelläkin alkaa kesäloma ensi viikolla, saadaan olla kolme viikkoa yhdessä lähes yötä päivää :D Sitten varmaan jo toivoo, että toinen menisi töihin... Meistä kahdesta minä palaan ensin töihin. Mulla kun ei ole lomaa ku reilut kolme viikkoa. Vaihdoin lomarahat viikkoon vapaata. Mukavempaa olla kauemmin kotona, kun muutenkin on niin vähän vapaata.

Uuden pohjan kävin hakemassa keisarin uudet vaatteet -sivulta. Oikein mukavia ja pirteitä pohjia. Saa vähän uutta ilmettä blogiin. Kiitos neitiMistyJ:lle vinkistä!

Mukavaa juhannusviikkoa kaikille lukijoilleni!

3 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Mukavaa juhannusta!! Onneksi Make ei ole enää reissu hommissa...

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää juhannuksen jatkoa!
Ole hyvä vain vinkistä...hyvä, että mieluinen pohja löytyi!

Oikein hyvää lomaa myöskin teille molemmille!

Lissu kirjoitti...

hyvää lomaa:):)