sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Juhannus tuli ja meni

Juhannus alkaa pikkuhiljaa olemaan takana päin. Ja loma edessä päin :o)
Juhannus meni oikein rattoisasti. Saunottiin ja grillattiin. Istuttiin ulkona koko ilta. Ei satanut, muttei ollut kovin lämminkään. Silloin kun syötiin (ulkona), paistoi aurinko ja oli aika lämmintä. Kotiin tultiin siinä yhdeksän aikoihin, katsottiin Niskavuori ja mentiin nukkumaan. Lapset (nuorimmaista ja vanhimmaista lukuunottamatta) nukkuivat mummun pihalla teltassa, meillä oli siis rauhallinen yö.

Eilen vaihdettiin poikien huoneessa järjestystä. Illalla mentiin miehen kanssa ihan kahdestaan ajelulle, käytiin katsomassa, onko missään mitään juhlia. Kun ei missään mitään ollut, mentiin mieheni veljen luona käymään. Siellä ei sitten kauaa viihdytty, oli sen verran painostava tunnelma. Isäntäväellä kränää.

Tänään olen pessyt pyykkiä ja kuivattanut ne ulkona. Käytiin myös äidin luona siirtämässä pakastin ja jääkaappi toiseen huoneeseen, kun keittiöön tulee remontti. Mieheni leikkasi nurmikon ja vanhimmainen auttoi. Oli oikein mukavaa :o) Illalla meinattiin viedä mieheni lapset kotiin (poika ollut täällä koulun loppumisesta asti...), mutta mieheni exälle se ei sopinut. On kuulemma nykyisen miehen tyttären rippijuhlat. Siis en meinannut uskoa kuulemaani: lapset eivät SAA mennä kotiin! Mun lapset suuttuisivat mulle, jos ilmoittaisin noin. Mutta näitten mielestä se on ok. Toisaalta tiedän, että he viihtyvät täällä todella hyvin. Ovat jotenkin rauhallisempia täällä, kun kotonaa. Ehkä he joskus muuttavat tänne pysyvästi... Kuka tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan ;o)

Mutta nyt lähden hakemaan pyykkejä sisälle.

3 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

no huh! aika tyly äiti!! =( Mutta hyvä, että lapset viihtyy!

Anonyymi kirjoitti...

Aurinkoista kesää!

http://www.takuuhuuto.fi/register.php?inv=tehotäti

niksulan kummi kirjoitti...

ohoh ompas siinä miehesi lasten äidillä kriteerit ettei omat lapset saa mennä kotiinsa, nyt ei muutakun ehdotatte miehesi kanssa lapsille muuttoa teille pysyvästi jos kerran teidän kanssa viihtyvät, eihän tuosta tuu mitään jos äiti kieltää lapsiaan tulematta kotiin. kaikkea kanssa.