perjantai 21. elokuuta 2009

Heipä hei!


Ajattelin tässä joutessani muutaman rivin naputella. Odottelen nuorinta tytärtäni kotiin, olen lähdössä viemään häntä isänsä luokse Kouvolaan. Samalla reissulla käyn varmasti Novitan tehtaanmyymälässä katsomassa, joskos sinne olisi tullut jotain kivaa :) Ihan kun mulla ei ennestään olisi lankoja...

Eilinen päivä meni vatsataudissa. Yhden ainoan kerran oksensin, mutta ripuloin sitäkin enemmän. Tänään oloni alkaa olemaan suht´koht´normaali. Hieman on sellainen "ontto" tunne vatsassa, vaan eiköhän se tästä.

Nyt viikonloppuna meillä onkin hulinaa. Vaikka vanhin tyttäreni meneekin isälleen, tulee tänne minun vanhin poikani sekä mieheni kummatkin lapset :) Mukavaa, että ollaan pitkästä aikaa melkein koko porukka kasassa.

Käsityörintamallakin on tapahtunut edistystä. Aloitin miehelleni sukkia, ja niistä on yksi jo valmis ja toinen on kohta kantapäässä. Kuva niistä sitten kun vaan saan ne valmiiksi. Katselin tänään jouluaiheista ristipistoliinaani ja suunnittelin aloittavani sitäkin tekemään. On ihan tarpeeksi kauan ollut keskeneräisenä tuolla laatikossa.

Äidin keittiöremontista suunnittelin laittaa kuvia, mutta en nyt sitten tiedä koska niitä tänne ennätän laittaa. Niitä on meinaan aika paljon, eikä keittiökään ole vielä ihan valmis. Puuttuu kaapit, jalkalistat ja kaakelit. Aletaan olemaan voiton puolella, hyvä niin :)

Mutta nyt taidan mennä keittämään kupillisen kuumaa ja luen 7päivää lehden ennenkun tyttäreni saapuu. Mukavaa viikonloppua kaikille.
PS. Itse otin tuon kuvan nokkosperhosesta, lensi jalkani viereen ja minulla sattui olemaan kamera taskussa :)

Ei kommentteja: