keskiviikko 26. elokuuta 2009

Sukat, yllätys yllätys :)


Miehelleni tein sukat. Lankana seiska- veikan raita, taitaa olla ihan uusi värikin. Mies valitsi langan ja minä kudoin :) Koko on siinä 42 hujakoilla ja lankaa meni melkein koko kerä, vain vähän jäi yli.
En ole vielä päättänyt, mitä alan tekemään seuraavaksi... On niin paljon vaihtoehtoja. Jotain pitäisi kuitenkin saada tehtyä, kädet ei halua olla paikoillaan kun tv:tä katselen. Vaan enköhän mä jotain keksi :)

3 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Jaa, täällä sataakin sukkia, meillä vain vettä :).
- Juu, kerroit joskus aikaisemminkin yhdistelleesi noita pieniä, virkattuja "liinoja" (taisivat ohjeessa nimittää lasinalusiksi, mutta mielestäni ovat lähinnä kattausliinoja - kuten ehkä anoppisikin on tuuminut. Mutta harvathan meistä virkattujen liinojen kanssa kattavat. Hmm, no jouluna ehkä voisi...) Minä olen kyllä niin lyhytjänteinen, etten viitsisi tehdä kuutta samanlaista lappua :D! Olen eläissäni pari päiväpeittoa virkannut lapuista, ja kyllä ne olivat piiiiitkästyttäviä :D!

Kirsi74 kirjoitti...

Minullakin on päiväpeitto -projekti tuolla odottamassa, vaan en muista koska viimeksi olisin niitä virkannut. Kyllä se joskus valmistuu, ihan varmasti :) Muita pieniä lappuja en kyllä viitsisi tehdä, otan kyllä vastaan jos anoppi taas innostuu tekemään.

Tehotäti kirjoitti...

miulla on menossa tästä samasta langasta miesten sukat toinen on valmis ja toinen on kantalappuvaiheessa. Eiköhän sekin sitten valmistu aikanaan.