perjantai 23. syyskuuta 2011

Morjens..

Lapanen edistynyt taas vähän... Yli peukalon ollaan jo. Pikkuhiljaa ne valmistuu :)
Kävin eilen kampaajalla, nyt on taas vähän uutta ilmettä. Hieman otettiin takaa lyhyemmäksi ja sitten laitettiin raitoja. Ihan en ole raitoihin tyytyväinen, vaan tällä mennään eteenpäin...
Miehellä tänään vapaapäivä. Maalaa just yläkerrassa rappukäytävää. Tarkoitus olis saada se tänään maalattua ja mahdollisesti lyötyä katto paikalleen. Listoja tarttis myös käydä ostamassa, kukakohan ne sahaa ja naputtelee paikalleen?!? No, ehkä kotitontut tekis sen ens yönä kun me nukutaan.
Tänään viedään lapset isälle. JIPPII!!!! Nuorimmainen ihan mahdoton, joten pieni "ero" tulee tarpeeseen. Mielialat heitelleet aika pahasti, eilen rääyin täällä naama punasena... Ja olin hetken ulkona jäähyllä... Vaan ens viikolla mulla on lääkäri, katsotaan sitten mitä sanoo.
Tässä taas vähän kuulumisia, olen oikein ylpeä ittestäni kun oon näin usein käynyt täällä kirjoittelemassa ja lukemassa muitten kuulumisia :)

2 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Vertaistukea sinullekin! Hali!

Matleena kirjoitti...

Tervehdys pii-itkästä aikaa! Oli kiva, kun olit jättänyt kommentin minulle. Olenkin kaipaillut sinua, mutta en ollut huomannut näitä viimeisimpiä postauksiasi.