sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Sunnuntain kuulumisia

Terveiset Vantaan Flamingosta. Lähdettiin eilen päivällä ajelemaan, tarkoituksena oli käydä Porvoossa syömässä ja sitten jonnekkin keilaamaan. Ajettiin sitten Flamingoon. Lapset sitten keksivät, että jäädään yöksi ja niin me tehtiin :) Saatiin kaksi vierekkäistä huonetta, minä ja mies yhteen ja lapset toiseen. Käytiin ensin ostoksilla, sillä meillä ei ollut muuta mukana ku itsemme ja lompakko... Sitten mentiin hohtokeilaamaan (mä voitin :) ) ja sen jälkeen mentiin katsomaan elokuva. Käytiin vielä amarillossa syömässä pientä iltapalaa ennenkun mentiin nukkumaan. Aamulla herättii pirteinä (paitsi lapset) ja mentiin mielettömän mahtavalle aamupalalle. Hieman piristi tuo reissu, vaan katsotaan miten mun kanssa käy. Torstaina on se lääkäri ja sitten selviää hieman lisää...
Tänään tulee omat lapset kotiin. Toivottavasti nuorimmainen on edes hieman rauhoittunut... Jaksaa paremmin...
Ai niin, kun käytiin eilen ostoksilla, niin löysin aivan ihanan tuoksuisia lämpökynttilöitä citymarketista. Oih ja voih. Ihanaa kun saa taas alkaa polttamaan kynttilöitä :)
Mutta nyt menen laittamaan pyykit ulos kuivumaan, ulkona paistaa meinaan aurinko :) Mukavan aurinkoista sunnuntaita kaikille.

4 kommenttia:

H-K kirjoitti...

Pikaloma piristää aina :) Mä hiplasin Tiimarissa kynttilöitä, mutta ensi pitää poltella vanhat pois ennen uusia ihanuuksia :)

Anonyymi kirjoitti...

hei!sattumalta eksyin blogiisi. Itse en blogia omista, mutta haluan toivottaa sinulle silti kaikkea hyvää syksyyn, kyllä kaikki vielä hyväksi muuttuu, tsemppiä vain.. T. Antsu

Kirsti kirjoitti...

Minäkin blogiton eksyin tänne.
Kiinnostuin kun esittelyssäsi kerrot että asutte kerrostalossa vuokralla. Niin mekin asuimme kerrostalossa vuokralla neljän lapsen kanssa. Lapset kasvoivat ja lähtivät pois. Kun jäin eläkkeelle pari vuotta sitten, muutimme kerrostalosta, joka oli työsuhde-vuokra-asunto, jälleen kerrostaloon, mutta paljon pienempään.
Hyvin ollaan pärjätty näin asuen.
Tulen vierailemaan täällä usein, että jos vastaat, luen sen täältä. Asiat järjestyvät. Hoida itseäsi hyvin.

Kirsi74 kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Juu, vuokralla asutaan virallisesti, mutta omakotitaloa remontoidaan ja tänne muutetaan nyt syksyllä.