keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Hiljaista on...

Hiljaiselta näyttää täällä mun blogissa, meinaan lukijoiden puolella :( Oon kyllä miettiny, et jos lopettais koko blogin pitämisen... Vaan taidan olla sitkeä ja jatkaa, vaikka lukijoita ei olekkaan. Tai ehkä onkin, mutta ei ole mitään kommentoimista? No, turhaa tätä on miettiä...
Tilkkuja tuli eilen tehtyä lisää, nyt niitä on jo 14 ja 15. valmistuu tuota pikaa :) Mikään muu käsityö ei ole ollut näin mukava tehdä. Vanhimmaiselle kyllä aloitin sukkia, vaan ne on tuolla odottamassa. Eikä niillä mikään hirveä kiire ole muutenkaan.
Kiva olis muiden blogeja lueskella, pitää varmaan etsiä niitä jostain. Suurin osa niistä blogeista, joita seurasin, on lopettanut :( Vain muutama jatkaa edelleen blogin pitämistä.
Tää mun nukkuminen on ollut jo pitkään ongelma, mutta nyt se ongelma alkaa olemaan niin suuri, että en enää jaksa. Mä oon nukkunut viime yönä vain muutaman tunnin, ja nousin jo tunti sitten ylös. Harmittaa, kun ei sitten illalla tahdo jaksaa mitään :/ Eilinen ilta meni greyn anatomian 1. tuotantokauden kanssa... Ja virkatessa- mutta muuta en sitten saanut aikaiseksi.
No, mä taidan pelata muutamat bingot ja samalla virkata tuon lapun loppuun. Lähettelen ne Pirjolle tällä viikolla, eli varmaan tänään :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta!
Eipä siellä minunkaan blogissani kovasti kommentteja ole,mutta eipä tuo niin haittaa.Itse käyn lueskelemassa tosi montaa blogia,mutta en jaksa/viitsi jättää jokaiseen jotain merkkiä.Laiskuutta ihan selvästi. :) Kommentin saaminen on erittäin ihana ylläri.Piristää kummasti.
Täällä ei käsityörintamalla ole mitään edistystä.Jos hiljalleen saisin nuo joululahjat valmiiksi,kun muuten tulee taas ihan mieletön kiire.
Oletko pyytänyt lääkäriltä jotain apua tuohon nukkumisongelmaan? Tiedän itse,ettei ole kovin helppoa.Onneksi nykyisin saan nukuttua paljon paremmin kun silloin n. 5 vuotta sitten.Mutta se stressi oli niin sietämätöntä.Onneksi sitä ei ole enää.
Ida-Kaisan synttärit vietetään nyt sitten silloin su 6.11.Tekstari kyllä tulee vielä. :) Ilmoitathan sitten ketä teistä on tulossa.Kun täällä on nuo nimilaput pilleihin valmistumassa kaikille lapsivieraille.
Mukavaa keskiviikkoa! Halauksia <3
T: kummityttösi äiti