perjantai 11. marraskuuta 2011

Ei mitään valmista, kunhan höpisen...

Pientä päivitystä... Lapaset on edelleen puikoilla, valmista tulee kun tulee. Kämmekkäät jouduin purkamaan, ei tainnut olla mun juttuni. Nyt yritän lapasia ihan ohjeesta, katsotaan mitä tulee.

Lääkärissä kävin tänään, loppuvuosi saikkua. Tammikuussa sitten takaisin töihin, ja osasairaspäivärahaa anotaan (eli puolet päivästä töissä, kela maksaa loppupäivän). Katsotaan meneekö se läpi. Jos, niin hyvä, jos ei, niin katsotaan miten jatketaan. Lääkitystä katsottiin ja päätettiin se vaihtaa, edellinen niiiiiin kallis (ei kelakorvattava, 1kk lääkkeet 130euroa...).

Nuorimmaisen kanssa sain mennä eilen lääkäriin. Allerginen reaktio jostakin (kukaan ei tiedä mistä). Koko kroppa täynnä laikkuja, tai punaisia renkaita ne enemmänkin on. Allergialääkkeet käyttöön ja yritetään syytä selvitellä ihan kotikonstein...

Tilkkuja oon jokusen saanut tehtyä, mutta niistä kuvia sitten myöhemmin. Nyt lähdetään viemään lapset isälle, meillä onkin vapaa viikonloppu miehen kanssa :) Laatuaikaa :) Sunnuntaina kuitenkin suuntaamme kohti Helsinkiä ja messuja. Kädentaito messut siellä ainakin on. Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

3 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Toivottavasti teillä alkaa sujua paremmin ja syyt selviää.
Eikä ne käsityöt aina suju, älä välitä :)

Vai kursseja muille...., olet hauska :D

Unknown kirjoitti...

Kiitos Kirsi !
Toivottelee yksi onnellinen tuore anoppi :D

Unknown kirjoitti...

Harmi kun kaikki blogiystävät asuvat ympäri suomen... muuten voitaiskin "kursseilla" :D