perjantai 4. marraskuuta 2011

Kolmannet lapaset

Sainpas kolmannet lapaset valmiiksi. Eilen oli aika hässäkkä päivä, niin en ehtinyt neulomaan juuri ollenkaan. Nämä valmistuivat tänä aamuna. Lankana musta 7 veljestä sekä puro juolukan värisenä. Lankaa kului 70 grammaa ja malli on taas ihan mun omasta päästä :) Vanhin tyttäreni täyttää tänään 18 vuotta ja hän saa nämä lahjaksi. Toki hän muutakin saa :)
Tilkkuja virkkasin eilen muutaman, niistä kuvia myöhemmin.
Kamera lähtee sunnuntaina espanjaan viikoksi, ja otan meidän vanhan kameran käyttöön siksi aikaa. Itse en matkusta, vaan vanhin tyttäreni sinne on lähdössä.
Viikonloppuna juhlitaan kummitytön synttäreitä. Sunnuntaina ollaan sinne päin menossa. Lahja on ostettu valmiiksi jo aikoja sitten, en vaan muista mihin olen sen laittanut... Joten ei kun etsimään :)

3 kommenttia:

Eikku kirjoitti...

Kivoja juttuja sinulla on blogissasi, löysin tänne Silmukat solmussa blogin kautta.

Anonyymi kirjoitti...

:) Täällä jo kovasti odotellaan teitä. Ida-Kaisa yritti kysellä mitä olen sanonut hänen tarvitsevan. Toivottavasti ei ole kovin suuri pettymys, kun ehdotti jotain Hello Kitty juttua. Nyt alkaa hirvittää. No, tarpeellista mielummin, kun turhaa tavaraa. Täällä, kun sitä on jo niin paljon.
Pitäisi alkaa nyt saamaan kaikki tarjottavat mietittyä, kun huomenna ei ole kaupat auki. Ettei Jennan tarvitse sunnuntaina juosta enää kauppaan. Nyt verilettujen paistoon. Nähdään ylihuomenna! Halauksia!

Anneli kirjoitti...

Kivat raitalapaset !
Musta ja lila sopii hyvin yhteen :)