maanantai 12. maaliskuuta 2012

Jippiiiiiiiiiii

Uudet tuulet puhaltaa :) Mä sain tuossa tarpeekseni vanhasta työpaikasta ja päätin hakea uutta. Tosin en koskaan kuvitellut saavani sitä työtä. Mutta kuinkas kävikään, torstaina oli työhaastattelu ja perjantaina tuli puhelu, että mut on valittu :) :) :) Vähänkö oon onnellinen!!! Hieman hämmentynyt myös. En koskaan kuvitellut vaihtavani työpaikkaa ja olen koko aikuisiän ollut tuossa samassa työpaikassa. Yritän kuitenkin olla avoimin mielin ja ottaa tämän mahtavan tilaisuuden vastaan ilman ennakkoluuloja. Peukut pystyyn, että kaikki menee hyvin :)
Käsitöitä on tullut tehtyä silleen hissukseen. Apinasukat on edelleen työnalla, sitä kun ei kauheasti pysty tekemään tv:tä katsoessa. Sitten kun nuo saan valmiiksi, pitää vielä ainakin yhdet neuloa kummitädilleni. Mutta en ota siitäkään stressiä, ne valmistuu sitten kun valmistuu :)
Mutta nyt käsitöiden pariin. Mukavaa alkanutta viikkoa :)

Ai niin, ne Puolaan menneet apinasukat olivat olleet iloinen yllätys ja Pola oli laittanut ne heti jalkaan :)

7 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Onnittelut uuden työpaikan johdosta! :)

Kirsi74 kirjoitti...

Kiitos :)

Pirjo kirjoitti...

Onnea uudesta työpaikasta! Jospa sinun innoittamana uskaltautuisin minäkin hakemaan. Jo kauemman aikaa mielessä, mutta usko itseen on ollut kadoksissa ;)

Matleena kirjoitti...

Onnittelut uuden työpaikan johdosta! On se hyvä joskus vaihtaa työpaiukkaa tai ainakin työtä, jos talon sisällä se on mahdollista.

Onpas siellä tosiaan sukkatehdas käynnissä, noin monet nätit sukat tuossa alempana ja lisää tulossa.

TanjaV kirjoitti...

Hienoja uutisia täällä! Onne uuteen työhön :)

TanjaV kirjoitti...

PIF-arvonta suosi sinua ja toivekin on laitettu korvan taakse. :) Laitatko sähköpostiosoitettasi niin laittaisin yhden viestim sinulle. satajayksi@gmail.com

MysteryKnitter kirjoitti...

Congrats. The job, that is.