maanantai 9. huhtikuuta 2012

PIF

Anna hyvän kiertää (also known as PIF=pay it forward exchange)

Ideana on se, että kolme ekaa blogiin kommentoinutta saa jotakin itsetehtyä 6kk aikana. Heidän pitää puolestaan antaa sama lupaus blogissaan, ja tehdä kolmelle heidän blogissaan kommentoineelle jotakin itse käsin. Kyse voi olla neulotusta, virkatusta, askarreltusta, ommellusta, piirretystä, maalatusta, värjätystä.. jne. Ei mitään suuria vaatimuksia ole, kunhan vain tekee jotain itse ja antaa hyvän kiertää :)


Tämä sama idea on kiertänyt aiemminkin eri blogeissa, eri nimillä ja säännöillä, mutta tällaisen version haluan itse jakaa eteenpäin:

Säännöt siis nämä:
  • Kaikki keskiviikkona 11.04.2012 klo 12.00 mennessä tätä postausta kommentoineet osallistuvat arvontaa, josta arvon kolme, joille teen 6 kk kuluessa jotakin käsin.
  • Kommentoimalla tätä päivitystä olet valmis laittamaan hyvän kiertämään kolmelle eteenpäin. Voit toteuttaa sen joko blogin kautta, tai vaikka ilmankin. Tutut ja naapuritkin varmasti ilahtuvat käsintekemistä lahjoista. Oma 6kk jaksosi voi alkaa vaikka siitä kun saat minulta oman lahjasi.

Anna hyvän kiertää kommentoimalla!
Edit: ke 11.4 klo 12.53: Ei tainnut sitten ketään tämä kiinnostaa, harmi sinänsä :( Tai sitten on niin, ettei kukaan käy tätä enää lukemassa. Oonkin jo jonkin aikaa miettinyt, että lopetan koko blogin pitämisen, ja nyt se näyttää tulevan eteen. Ihan vaan siksi, kun ei tunnu ketään kiinnostavan tämä blogini. Noh, katsellaan hetki ja teen päätöksen tämän kuukauden lopulla.

6 kommenttia:

TanjaV kirjoitti...

No höh, jos päätät lopettaa. Mä olen käynyt ainakin säännöllisesti katselemassa, vaikka aika harvoin muka "ehtii" kommentoimaan. Sama vika kyllä muidenkin blogien suhteen..
Voisithan ajatella tätä semmosena käsityöpäiväkirjana johon tulee kerättyä, että mitä tulikaan tehtyä. Ja luulen että muutkin käy kurkkimassa vaikkei aina muistais kommentoida.

Suvi kirjoitti...

Mukvavaa kevättä sinulle :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice writing.

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Ei kannanta lopettaa, Jämäilyn myötä tänne löytää entistä useampi kylään!

Anonyymi kirjoitti...

käyn täällä säännöllisesti, mutta en vaan koskaan saa aikaiseksi kommentoida. harmillisen harvoin olet viimeaikoina päivittänyt blogiasi :(
miten tuo uusi työsi on lähtenyt käyntiin. Soile.

Tehotäti kirjoitti...

mie käyn kyllä kattelemassa aina välillä toisten blogeja ja omaani oon viime aikoina laiskasti päivittänyt.