maanantai 16. huhtikuuta 2012

Jotain valmistakin välillä

Vihdoinkin saan jotain valmista tänne laitettua. Pakko oli eilen illalla tehdä viimeinen tilkku valmiiksi, jotta pääsen tänään aloittamaan jämälankailun puhtaalta pöydältä. 
Ensimmäiseksi tässä on näitä tilkkuja peräti 49kpl. Laitan ne tällä viikolla Pirjolle menemään. Kohta saan jo omankin peiton kotiin :)
 Sit oli ihan pakko kokeilla ruusun virkkaamista. Ohjeen löysin facebookin vilkasta virkkausta -ryhmästä. Lankana käytin novitan rose mohair luxia. Ihan kaunis luonnossa, ja paljon tummempi kuin tuossa kuvassa.
Mutta nyt lähden sohvalle virkkaamaan afrikankukkasia :)
Enpäs lähdekkään vielä. Soile kyseli, että miten uusi työni on lähtenyt sujumaan. Kiitos, tosi hyvin. Tuntuu, kuin olisin tässä uudessa työssä aina ollutkin. Kaikki ovat ottaneet minut tosi hyvin vastaan. Ja työkohteet on tosi mukavia. Kaikki on tosi mukavaa :) Ihan tosi, näin on :) Olen kuin seitsemännessä taivaassa tässä uudessa työssäni. Mutta jos nyt sinne sohvalle :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiva kuulla että uusi työ on ollut hyvä valinta.oletpas ollut ahkera noiden tilkkujen kanssa :)
Soile (blogiton :( )

TanjaV kirjoitti...

Nätti ruusu, mullakin on pari kukkas ohjetta odotellu tuolla virkkausinspiraatiota..

merkku kirjoitti...

Heipä hei!Jostain toisen blogin kautta eksyin tänne sinun blogiisi :) Oletpa ahkera lappujen virkkaaja!Kiva,kun vinkkasit tuosta facebook-ryhmästä;laitoin pyynnön päästä ryhmään mukaan.Uudet ideat ovat aina tervetulleita!