perjantai 4. lokakuuta 2013

En ole unohtanut teitä

Heipä hei. En ole teitä unohtanut, on vaan ollut niin paljon muuta, etten ole täällä ennättänyt käymään. Tänään sattuu nuorimmainen olemaan kipeä, joten nyt mulla on hyvää aikaa päivittää blogini.

Tässä muutamat valmistuneet sukat.
Nämä menevät pukinkonttiin... Lanka itse koolaamaani nallea. Punainen ja vaaleanpunainen. Toimii yllättävän hyvin. Koko on noin 39-40 ja lankaa sain kulumaan 71 grammaa.
Tässä kuva vielä vähän lähempää.
Näitten väriä en saanut kunnolla kameralla ikuistettua. Jää ihan liian hailakaksi. Koko noin 39-40 ja lanka taaskin itse koolaamaani nallea. Lankaa kului näihin 71grammaa.
Tässäkään kuvassa ei väri ole lähelläkään oikeaa. Väreinä sininen ja vihreä.
Ja viimeisenä nämä lilat sukat. Lankoina vanha marinoitunut nalle ja nalle taika. Koko perinteinen 39-40 ja lankaa sain kulumaan 69 grammaa.
Tässä kuva vielä lähempää taika-langasta. On aika kivan näköistä.
Mulla sukkailut jatkuu. Yritän tehdä tädilleni apinasukkia ja työkaverini pojalle saapassukkia. Saas nähdä koska saan ne valmiiksi.
Muuten elämä menee suht'  rauhallisesti. Mulla ajatukset menee ylös ja alas ja se aiheuttaa mulle ittelleni kurjaa oloa. Nyt meillä on miehen kanssa vapaa viikonloppu, katsotaan mitä tehdään. Parisuhteen hoitamiseen se varmasti suurimmaksi osaksi menee.

1 kommentti:

suvi kirjoitti...

ihania sukkia:) jaksuja sinne,semmosta aalto-liikettä se minullakin ;)