maanantai 21. lokakuuta 2013

Hip hei

Heissulivei, hengissä ollaan, en ole vaan jaksanut täällä blogissa käydä. Onneksi olen nyt sairaslomalla, ainakin tämän viikon ja yritän saada itseni kuntoon. Pakko oli "luovuttaa" ja levätä, en pystynyt töissäkään mitään tekemään, itkeskelin vain. Nyt kahden sairaslomaviikon ja uuden lääkkeen jälkeen tuntuu jo ehkä hieman valoisammalta.

Sukkia olen kuitenkin tässä kutonut. Nämä 7 veikasta tehdyt annoin tai oikeastaan möin työkaverilleni ja hän antoi ne pojalleen. Koko noin 42-43 ja lankaa kului 130 grammaa.
Nämä tein omalle pojalleni. Koko noin 34-35 ja lankaa kului 58 grammaa. Lankana regian fantastico. Ihana lanka kutoa. Haluan ehdottomasti saada lisää.
Näissä koon 39-40 sukissa lankana on nallen kanerva. Lankaa sain kulumaan 71 grammaa. Jäävät odottamaan joulua :)
Nämäkin jäävät odottamaan joulua. Koko 39-40 ja lankaa kului 74 grammaa. Lankana regian fantastico <3 p="">
Nämä viimeiset ovat nallen taika -langasta ja koko noin 39-40. Lankaa sain kulumaan 69 grammaa ja nämäkin jäävät odottamaan joulua.
Nyt aloitin tekemään miesten sukkaa, katsotaan kuinka kauan jaksan vielä sukkia vääntää. Ainakin kahdet miesten sukat pitäisi saada tehtyä. Sitten siirryn lapasiin. Tartteekin etsiä lapaskuun ilmoittautuminen jostain, sinne haluan ehdottomasti mukaan. Mulla on jo muutama ideakin odottamassa.

2 kommenttia:

suvi kirjoitti...

ihana,ku osaat ja jaksat tehä noita sukkia <3 ite en moista taitoa omaa lainkaan...

TanjaV kirjoitti...

Hienoja sukkia olet kaikesta huolimatta saanut aikaiseksi. Lapaskuun suunnitelmat kuulostaa kivoilta. Itse taidan jättää tempauksen tällä kertaa ainakin väliin.