maanantai 4. marraskuuta 2013

Laskeskelin just, että tein sukkasadossa peräti 17 paria sukkia. Yhdet ainoat lastensukat koossa 35 ja loput on aikuisten sukkia. Aika hyvä saldo, pakko kehua. Nyt oon lapasia tekemässä. Pearl mittens on malli, ravelrystä löytyy. Kolmannet on jo työn alla, mutta luonnonvalkoista lankaa tarttee hakea lisää. Se kun loppu eilen kesken. Eikä Robinhoodissa ollut muuta ku värillisiä. No, käyn kohta s-marketissa, niin ostan muutaman kerän.
Tänä vuonna aijon antaa aika paljon itse tehtyjä joululahjoja. Just noita sukkia ja sitten lapasia. Katsotaan, kuinka monelle ennätän niitä tehdä. Mulla on vielä tämä viikko saikkua ja ensi maanantaina uudestaan lääkäriin. Sitten näkee ja tietää enemmän.
Sinä anonyymi, joka kävit kommentoimassa. Olisi ollut kiva, että olisit nimesi laittanut. Hieman tuli paha mieli, en muutenkaan ole kunnossa :(
Äitini pahoitti eilen taas mieleni oikein kunnolla. Kun en ollut muistanut ilmoittaa, että tätini ja mieheni lähtee myös mukaan Tallinnaan... Ja nyt olen huono tytär ja hän jää viidenneksi pyöräksi. Ei siinä mitään, mutta kun hänellä on ikävä tapa kännissä mulle soitella ja haukkua. Muutenkin tämä oloni on kurja, sitten vielä lisää haukkuja :( Vaan ei mahda mitään, on pakko yrittää piristää itseään jotenkin. Joten lähden käymään nyt kaupassa ja sitten takaisin neuleiden pariin.

3 kommenttia:

satunNainen Paula kirjoitti...

Hieno sukkasaldo!
Lapaset ei oikein meitsiltä onnistu, pitäisi vielä joskus opetella kunnolla sekin taito...
Voimia päiviisi! :o)

suvi kirjoitti...

mahtava sukkasaldo tosiaankin! jaksuja sinne...<3

Maarit kirjoitti...

Älä pahoita suotta mieltäsi anonyymien vuoksi. ovat sellasia pikkusieluja joilla ei ole rohkeutta seistä sanojensa takana. Voimahali sinulle ja jaksamista! <3