maanantai 18. marraskuuta 2013

Lukijat senkun vähenee...

Mulla senkun lukijat vähenee, vaikka yritänkin useammin käydä täällä jotain jutustelemassa :( Yli 50 oli tuossa kuukausi sitten ja nyt enää 48. Eipä taida oikein enää tämä minun blogini kiinnostaa. Kieltämättä postaukseni ovat aika laimeita, en vaan oikein osaa tehdä jutuistani kiinnostavia. Tarttee oikein kunnolla miettiä tämän blogin lopettamista. En tiedä onko tämän jatkamisessa mitään itua enää.
Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut. Tänään ajelen Porvooseen pojan terapian palaveriin. Katsotaan, että miten jatketaan. Vai jatketaanko enää ollenkaan. Illalla meinaan mennä katsomaan, joskos tänne meidän pieneen kaupunkiin perustettaisiin martta-yhdistys. Haluan jotain kodin ulkopuolista tekemistä, joten tuo voisi olla mulle ihan hyvä juttu. No, taidan mennä sukkaa kutomaan, lupasin tuttavan pojalle sellaiset vääntää.

5 kommenttia:

satunNainen Paula kirjoitti...

Bloggailu on aaltoliikettä - erilaiset tempaukset ja arvonnat tuovat aina lisää lukijoita, osa jää pois, syystä tai toisesta. Esim. Sukkasadon myötä omaan blogiini tuli uusia lukijoita - nyt sukkailun päätyttyä osa heistä on lähtenyt litomaan.
Itse kirjoittelen enemmän omaksi ilokseni, dokumentoidakseni käsitöitä ja muita puuhia - lukijat ovat kiva lisä, mutta varsinaisesti lukijoiden määrällä ei ole merkitystä. Toki iloitsen jokaisesta! Mutta ehkä kirjoittelisin (itselleni), vaikkei lukijoita olisi ensinkään. Tai ehkä en, en tiedä...??

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle - minä itse tykkään bloggailla vaikkapa sitten itseäni varten jos ei lukijoita olisi ainuttakaan !

Pirjo kirjoitti...

Voi älä nyt vain lopeta bloggaamista =) Vaikka en useinkaan jätä käynnistäni kommenttia niin silti nautin vierailuista blogissasi.

suvi kirjoitti...

ethän lopeta <3 mä ruukaan käydä aina uuden postauksen nähtyäni lukemassa ja yritän myös kommentoida..

Sohvaneulomo kirjoitti...

Bloggaaminen on minusta ainakin hyvää terapiaa, eikä ne omat jututkaan taida olla häävejä. Mulla on lukijoita 30... Älä lukijoiden puutteeseen vaan lopeta!

Minäk kirjoittelen omaksi ilokseni ja pidän samalla päiväkirjaa omista käsitöistäni. Välllä kirjoitan usein, välillä on pidempiä taukoja, elämä on sellaista.

Oikein mukavaa jatkoa, minua ainakin jäi nyt kovasti kiinnostamaan, miten sille Marttajutulle kävi? Toivottavasti hyvin!