tiistai 26. helmikuuta 2013

Taudista huolimatta

Sainpas nämä lapaset valmiiksi. Jotain hyötyä siitä, että potee kotona angiinaa. Lankoina tuttu 7 veikka  musta ja sateenkaari. Lankaa sain näihin kulutettua 79 grammaa.
 Sitten muutama tilkku. Tarkemmin sanottuna 28 kpl ja lankaa on näihin kulunut 413 grammaa. Lankana tokmannin kotikulta sukkalanka, jota ostin varastoihini peräti 2 kiloa... No, kun niitä sai 4 kerää 10 eurolla, en mä muuten...
Angiinaa tosiaan täällä poden. Kurkku niin kipeä, etten edes pysty kunnolla nielemään. Eilen sain lääkkeet, joten eiköhän tämä tästä helpotu. Hiihtoloma oli täällä viime viikolla, minä töissä, nuorimmainen kotona ja nuorin tytär rippileirillä. Ensi kuussa juhlitaan :)
Mullahan ei tänä vuonna ollut vielä talvilomaa, mutta kesällä saan jo nauttia kunnon lomasta ja jää siitä talveksikin muutama päivä.
Ja eikun sohvalle sukkia neulomaan.

6 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kauniin väriset lapaset! Taisit saada parantavaa väriterapiaakin noita tehdessä. ;) Tuossa aiemmin myös ihanan väriset peitot.

Anonyymi kirjoitti...

Paranemisia sinulle !

Anneli kirjoitti...

Tosi nätit lapaset !
Kiva kun sairaudesta huolimatta jaksat neuloa !

Anneli kirjoitti...

Harvoin Korian Novitalla on niissä tarjouslaatikoissa mitään :(
Kauempaa sinne ei kannata lähteä. Novitan lankoja saa kaupoista halvemmalla. Niin kuin nykyisin nuo tehtaanmyymälät on..... ei se hinta ole halpaa.
Ennen kun Novita oli siellä tehtaan yhteydessä, sai todella edullisesti !

Milli* kirjoitti...

Ihanat lapaset =)

santra kirjoitti...

Nätit lapaaset.